bewaar
Ovenschotel met ansjovis en mozzarella
Ovenschotel met ansjovis en mozzarella
bewaar

Ovenschotel met ansjovis en mozzarella

25 min. bereiden
25 min. wachten
41waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

vleestomaten

1 zak

paprika's rood/groen/geel

1

ui

2 zakjes

mini-mozzarella

1 blikje

ansjovisfilets in olijfolie

½

volkorenbrood

50 g

(room)boter

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 25 cm), ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Tomaten wassen en in halve plakken snijden. Paprika's en ui schoonmaken en in halve ringen snijden. Mozzarella en ansjovis laten uitlekken. Mozzarella halveren. Paprika, tomaat en ui in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Kaas en ansjovis erover verdelen. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar laten worden. Boterhammen roosteren, diagonaal doorsnijden en met boter serveren bij ovenschotel.