Aardappel-broccolistoofpot met kabeljauw
Een stoofgerecht met bite, want de brocolli stoof je kort mee en de bosui gaat de pan pas op het laatst in.
410 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
600 g
600 g
3 el
200 ml
1
3 el
125 ml
3 stuks
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 18-19 - 2006 week 18-19
Ontdooi de kabeljauw in de magnetron. Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Schil de steel en snijd in stukken.
Verhit de margarine in een braadpan. Bak de krieltjes 3 min. Voeg de broccoliroosjes, het water en de bouillontablet toe ene krieltjes en breng aan de kook. Laat 5 min. afgedekt koken.
Snijd de kabeljauw in stukken. Roer de mosterd los en schep met de crème fraîche door de aardappelen. Voeg de vis toe en verhit het geheel nog 5 min. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng de schotel op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met bosui.
Aardappel-broccolistoofpot met kabeljauw
Een stoofgerecht met bite, want de brocolli stoof je kort mee en de bosui gaat de pan pas op het laatst in.

hoofdgerecht
4 personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ontdooi de kabeljauw in de magnetron. Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Schil de steel en snijd in stukken.
Verhit de margarine in een braadpan. Bak de krieltjes 3 min. Voeg de broccoliroosjes, het water en de bouillontablet toe ene krieltjes en breng aan de kook. Laat 5 min. afgedekt koken.
Snijd de kabeljauw in stukken. Roer de mosterd los en schep met de crème fraîche door de aardappelen. Voeg de vis toe en verhit het geheel nog 5 min. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng de schotel op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met bosui.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g diepvries kabeljauwfilets
600 g broccoli
600 g krielaardappelen
3 el vloeibare margarine
200 ml water
1 visbouillontablet
3 el mosterd
125 ml crème fraîche light
3 stuks bosuien




