bewaar
Aardappel-broccolistoofpot met kabeljauw
Aardappel-broccolistoofpot met kabeljauw
bewaar

Aardappel-broccolistoofpot met kabeljauw

Een stoofgerecht met bite, want de brocolli stoof je kort mee en de bosui gaat de pan pas op het laatst in.

20 min. bereiden
130waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

diepvries kabeljauwfilet

600 g

broccoli

600 g

krielaardappelen

3 el

vloeibare margarine

200 ml

water

1

visbouillontablet

3 el

mosterd

125 ml

crème fraîche light

3 stuks

bosui

Een stoofgerecht met bite, want de brocolli stoof je kort mee en de bosui gaat de pan pas op het laatst in.

Aan de slag

1

Ontdooi de kabeljauw in de magnetron. Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Schil de steel en snijd in stukken.

2

Verhit de margarine in een braadpan. Bak de krieltjes 3 min. Voeg de broccoliroosjes, het water en de bouillontablet toe ene krieltjes en breng aan de kook. Laat 5 min. afgedekt koken.

3

Snijd de kabeljauw in stukken. Roer de mosterd los en schep met de crème fraîche door de aardappelen. Voeg de vis toe en verhit het geheel nog 5 min. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng de schotel op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met bosui.