Kippasteitjes met courgette

235 kcal

15 min. bereiden, 25 min. wachten

3.3/5

(18)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • muffinvorm met 12 holtes, ingevet


2006 nr. 04 - Heerlijk Pasen!

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de muffinvormpjes met bladerdeeg. Rol het overige bladerdeeg uit tot een lap waar 12 ronde dekseltjes uit kunnen worden gestoken ter grootte van de muffinvormen. Leg deze op een bakplaat. Bak de bakjes en de dekseltjes 5 minuten voor in de oven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilet, courgette en salie op een hoog vuur al roerend 5 minuten, breng het mengsel op smaak met zout en peper en roer de crème fraîche erdoor. Haal de pasteibakjes uit de oven en vul ze met het kip-courgettemengsel. Leg de dekseltjes op de gevulde pasteitjes en bak ze in 20 minuten gaar. De pasteitjes zijn zowel koud als afgekoeld lekker.

Wat vond je van dit recept?

Kippasteitjes met courgette

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig