bewaar
Tarlyschotel met broccoli, ansjovis en tonijn
Tarlyschotel met broccoli, ansjovis en tonijn
bewaar

Tarlyschotel met broccoli, ansjovis en tonijn

20 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tarly

800 g

broccoli

2 teentjes

knoflook

1

rode peper

1 blikje

ansjovisfilets in olijfolie

1 blikje

tonijn op olie

2 eetlepels

citroensap

Aan de slag

Tarly volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli wassen en in roosjes verdelen, stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli 3 min. met weinig zout koken, afspoelen en in vergiet laten uitlekken. Kookvocht opvangen. Knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in kleine stukjes snijden. Tonijn laten uitlekken. In pan olie van ansjovis schenken en verhitten. Knoflook met peper 3 min. fruiten. Ansjovis in stukjes snijden en laatste min. meefruiten. Broccoli, tonijn en citroensap erdoor roeren en meewarmen. Eventueel wat water toevoegen. Broccolimengsel met zout op smaak brengen. Broccolimengsel door tarly scheppen en serveren. Lekker met ijsbergsla en yoghurtdressing.