bewaar
Italiaanse pannenkoek
Italiaanse pannenkoek
bewaar

Italiaanse pannenkoek

30 min. bereiden
99waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 fles

pannenkoekenmix

400 ml

koude melk

(vloeibare) margarine

18 plakjes

salami

½ zakje

gemalen belegen kaas

½ doosje

Italiaanse kruiden

1 bak

slacompleet Italiaans

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Schud goed met de fles pannenkoekmix. Giet 400 ml koude melk bij het poeder tot het streepje. Draai de dop weer op de fles en houd de fles op zijn kop. Schud 1 minuut en laat de fles 3 minuten met rust. In een koekenpan verwarm je een klein beetje margarine. Leg 3 plakjes salami in de pan en bak ze eventjes. Schud nog een keertje met de fles pannenkoekmix, schenk wat beslag in de pan en verdeel het over de bodem. Wacht tot het beslag bijna niet meer glimt. Je kunt nu heel voorzichtig de pannenkoek omdraaien met behulp van een spatel. Strooi vervolgens een beetje geraspte kaas en wat kruiden over de pannenkoek. Als de kaas is gesmolten, kun je voorzichtig aan de onderkant kijken of de pannenkoek al bruin is. De andere pannenkoeken bak je op dezelfde manier. Houd de gebakken pannenkoeken warm op een bord onder aluminiumfolie. De sla meng je met het zakje waar de croutons inzitten, de kaas en de dressing.