bewaar
Zalm met romige paprikasaus
Zalm met romige paprikasaus
bewaar

Zalm met romige paprikasaus

30 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

aardappels

2 schaaltjes

zalmfilet

1 pot

hele geroosterde paprika's

1 bekertje

crème fraîche

1 doos

tuinerwten

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 1 liter, ingevet

  • staafmixer of keukenmachine

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, halveren en in 20 min. gaarkoken. Zalmfilet in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Zalm in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Intussen paprika's laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer paprika's pureren. Crème fraîche erdoor roeren. Tuinerwten volgensgebruiksaanwijzing koken. Crème fraîche-paprikasaus in steelpan zacht verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Zalm met saus, aardappels en tuinerwten serveren.