Witte-bonensoep met basilicumtapenade

630 kcal

30 min. bereiden

3.5/5

(43)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer


2006 week 04-05 - 2006 week 04-05

Aan de slag

  1. Ui pellen en snipperen. In grote pan 2 el olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Bouillontabletten, 800 ml water en 1 pot witte bonen toevoegen en aan de kook brengen en 3 min. laten koken. Met staafmixer soep pureren. Soep weer op het vuur zetten. Groentemix en rest bonen toevoegen en aan de kook brengen. Soep 5 min. laten koken. Basilicumblaadjes van steeltjes trekken. In keukenmachine of met staafmixer basilicum met olijven en rest van olie pureren. Met zout en peper op smaak brengen. Stokbrood in plakjes snijden en roosteren. Tomaten in dunne plakjes snijden. Stokbrood ruim besmeren met tapenade en met tomaat beleggen. Soep met zout en peper op smaak brengen en met belegd stokbrood serveren.

Wat vond je van dit recept?

Witte-bonensoep met basilicumtapenade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig