bewaar
Mediterrane spaghetti
Mediterrane spaghetti
bewaar

Mediterrane spaghetti

20 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

500 g

broccoli

1

ui

½ blikje

ansjovisfilets

3 eetlepels

olijfolie

1 pak

koolvisfilet

1 pot

pastasaus

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Steel in stukken snijden. Ui pellen en snipperen. Ansjovis laten uitlekken. In braadpan olie verhitten. Ui en ansjovis 2 min. zacht fruiten en roeren tot ansjovis uit elkaar valt. Broccoli in weinig water met zout in 6 min. beetgaar koken. Koolvis bij ui-ansjovismengsel in pan leggen en afgedekt in ca. 7 min. bijna gaar stoven. Saus erbij schenken en nog even meeverwarmen. Spaghetti serveren met vis, saus en broccoli.