bewaar
Lintpasta met pompoen
Lintpasta met pompoen
bewaar

Lintpasta met pompoen

30 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

pompoen

1

courgette

250 g

kastanjechampignons

½ eetlepel

gedroogde Italiaanse keukenkruiden

3 eetlepels

olijfolie met knoflookaroma&chilipeper

1 pak

pappardelle

200 g

gegrilde achterham

100 g

kaas

Aan de slag

Ovengrill voorverwarmen. In braadslede pompoen, courgette, champignons en Italiaanse kruiden door elkaar scheppen. Chiliolie en zout erover sprenkelen. Braadslede 15 cm onder hete grill schuiven en groenten 15 min. roosteren, regelmatig omscheppen. Intussen pappardelle beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. Ham in brede repen snijden en door groenten scheppen. Geheel in nog 5 min. bruin en gaar roosteren. Pappardelle afgieten en over vier borden verdelen. Groenten met ham erop scheppen. Kaas erover strooien.