
Ingrediënten
2 grote
trostomaten
½ eetlepel
gedroogde Italiaanse keukenkruiden
2 eetlepels
olijfolie
6 sneetjes
donker volkorenbrood
6 eetlepels
piccalilly
50 g
eikenbladslamelange
4 plakken
achterham
4
augurken
Aan de slag
1
Ovengrill voorverwarmen. Tomaten in dikke plakken snijden en op bakplaat leggen. Bestrooien met Italiaanse kruiden, zout en peper en 1-2 el olie erover sprenkelen. Bakplaat onder hete grill schuiven en tomaten 5-10 min. roosteren. Laten afkoelen.
2
Sneetjes brood bestrijken met piccalilly. Sla over 4 sneetjes verdelen. Ham en augurk over 2 sneetjes met sla verdelen. Hierop weer 2 sneetjes met sla leggen. Tomaten erover verdelen en laatste sneetjes met piccalillykant naar beneden erop leggen. Sandwiches iets aandrukken en diagonaal doorsnijden.