Aardappelkoekjes met zalm

260 kcal

25 min. bereiden

3/5

(23)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • theedoek zonder wasmiddelenluchtjes


2005 week 50-51 - 2005 week 50-51

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, grof raspen en met schone theedoek droogdeppen. Ui fijn snijden. Aardappelrasp, ui, ei, zout en peper in kom mengen. In koekenpan olie verhitten. Van aardappelmengsel 4 grote aardappelkoeken bakken. Porties platdrukken en aan beide kanten knapperig en bruin bakken. Dille fijn knippen, 4 takjes achterhouden voor garnering. Halvanaise met fijngehakte dille mengen. Zalm laten uitlekken en vel en graatjes verwijderen. Op vier borden aardappelkoekjes leggen en halvanaise erover verdelen. Zalm hierop leggen en met takje dille garneren.

Wat vond je van dit recept?

Aardappelkoekjes met zalm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig