Zeewolf met springkrabbetjes

510 kcal

30 min. bereiden

3.7/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 50-51 - 2005 week 50-51

Aan de slag

  1. Bereid de aardappeltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de groenten in weinig water met een beetje zout in 12 min. beetgaar. Verhit de olie in een pan en bak de zeewolf in ca. 7 min. gaar. Verwarm de kreeftensaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de springkrabbetjes even in de saus mee. Verdeel de zeewolf over de borden, bestrooi met peper en eventueel zout en schenk de saus met kreeftjes erover. Serveer met de groenten en aardappeltjes.

  • algemeen*Speciaal voor de feestdagen, tijdelijk verkrijgbaar.

Wat vond je van dit recept?

Zeewolf met springkrabbetjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig