Bereid de aardappeltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de groenten in weinig water met een beetje zout in 12 min. beetgaar. Verhit de olie in een pan en bak de zeewolf in ca. 7 min. gaar. Verwarm de kreeftensaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de springkrabbetjes even in de saus mee. Verdeel de zeewolf over de borden, bestrooi met peper en eventueel zout en schenk de saus met kreeftjes erover. Serveer met de groenten en aardappeltjes.
- algemeen*Speciaal voor de feestdagen, tijdelijk verkrijgbaar.
Gerelateerde recepten
Zeewolf met springkrabbetjes

hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de aardappeltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de groenten in weinig water met een beetje zout in 12 min. beetgaar. Verhit de olie in een pan en bak de zeewolf in ca. 7 min. gaar. Verwarm de kreeftensaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de springkrabbetjes even in de saus mee. Verdeel de zeewolf over de borden, bestrooi met peper en eventueel zout en schenk de saus met kreeftjes erover. Serveer met de groenten en aardappeltjes.
algemeen:*Speciaal voor de feestdagen, tijdelijk verkrijgbaar.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
450 g AH Excellent feestfavoriet aardappeltjes
700 g worteltjes & peultjes
4 el traditionele olijfolie
400 g verse zeewolffilets
180 g AH Excellent kreeftensaus
100 g zoutwater spring-krabbetjes