bewaar
Zeewolf met springkrabbetjes
Zeewolf met springkrabbetjes
bewaar

Zeewolf met springkrabbetjes

30 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

AH Excellent feestfavoriet aardappeltjes

700 g

worteltjes & peultjes

4 el

traditionele olijfolie

400 g

verse zeewolffilet

180 g

AH Excellent kreeftensaus

100 g

zoutwater spring-krabbetjes

Aan de slag

Bereid de aardappeltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de groenten in weinig water met een beetje zout in 12 min. beetgaar. Verhit de olie in een pan en bak de zeewolf in ca. 7 min. gaar. Verwarm de kreeftensaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de springkrabbetjes even in de saus mee. Verdeel de zeewolf over de borden, bestrooi met peper en eventueel zout en schenk de saus met kreeftjes erover. Serveer met de groenten en aardappeltjes.

tip

algemeen*Speciaal voor de feestdagen, tijdelijk verkrijgbaar.