Ingrediënten
4 personen
1 eetlepel
olie
1
sjalot
1
courgette
½ theelepel
Italiaanse keukenkruiden
100 g
risottorijst
1 bol
mozzarella (kaas)
Aan de slag
In kleine pan met antiaanbaklaag olie verhitten en hierin sjalot en courgette met keukenkruiden 2-3 min. bakken. Rijst en 100 ml kokend water toevoegen en rijst afgedekt 20 min. zachtjes koken. Intussen mozzarella in kleine blokjes snijden. Rijst indien nodig afgieten en mozzarella erdoor scheppen. Extra porties snel laten afkoelen en in kleine bakjes invriezen. De maaltijden blijven in de vriezer enkele weken houdbaar.
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)

hoofdgerecht
null personen
270 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In kleine pan met antiaanbaklaag olie verhitten en hierin sjalot en courgette met keukenkruiden 2-3 min. bakken. Rijst en 100 ml kokend water toevoegen en rijst afgedekt 20 min. zachtjes koken. Intussen mozzarella in kleine blokjes snijden. Rijst indien nodig afgieten en mozzarella erdoor scheppen. Extra porties snel laten afkoelen en in kleine bakjes invriezen. De maaltijden blijven in de vriezer enkele weken houdbaar.
algemeen:U kunt natuurlijk ook gewone rijst gebruiken. Maar het voordeel van risottorijst is dat de stevige structuur geschikt is om uw peuter te laten wennen aan vast voedsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 eetlepel olie
1 sjalot
1 courgette
½ theelepel Italiaanse keukenkruiden
100 g risottorijst
1 bol mozzarella (kaas)