Pita-pizza - 12+ maanden (Opperdepop)

Handig, zo'n pitabroodje kan prima dienst doen als pizzabodem voor een keertje. In 10 minuten heb je deze pita pizzaatjes in de over staan.

195 kcal

10 min. bereiden, 8 min. oventijd

3.2/5

(5)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hakmolen

  • bakpapier


Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de volkorenpita open. Rasp de courgette grof. Mix in een hakmolen de courgette met de tomatenpuree. Snijd de Italiaanse mozzarella in dunne plakken. Besmeer de pita met de tomatensaus. Verdeel de mozzarella erover en bak op een met bakpapier beklede bakplaat ca. 8 min. in de oven.

  • serveertipLekker met basilicum of peterselie.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Pita-pizza - 12+ maanden (Opperdepop)

Handig, zo'n pitabroodje kan prima dienst doen als pizzabodem voor een keertje. In 10 minuten heb je deze pita pizzaatjes in de over staan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig