Ingrediënten
8 porties
1 theelepel
kerriepoeder
3 eetlepels
mayonaise
1 eetlepel
olijfolie
4
groenteburgers
tuinkers
Aan de slag
Roer het kerriepoeder door de mayonaise. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de groenteburgers in 2-3 minuten per kant gaar en krokant. Neem de groenteburgers uit de pan en snijd ze elk in 6 punten. Schep op elk puntje 1 theelepel kerriesaus en garneer met een toefje tuinkers. Serveer de groentepunten koud of warm.
Groentepuntjes met kerriesaus

null porties
235 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roer het kerriepoeder door de mayonaise. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de groenteburgers in 2-3 minuten per kant gaar en krokant. Neem de groenteburgers uit de pan en snijd ze elk in 6 punten. Schep op elk puntje 1 theelepel kerriesaus en garneer met een toefje tuinkers. Serveer de groentepunten koud of warm.
algemeen:Maak de groentepuntjes extra pittig door curry-pasta in plaats van kerriepoeder te gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)1 theelepel kerriepoeder
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel olijfolie
4 groenteburgers
0 tuinkers