Gemengde salade met witte kaas, olijven en nectarine
540 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 zak
2
1
3
75 ml
300 g
1 potje
½
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 34-35 - 2005 week 34-35
Leg de sla op een grote schaal. Rangschik daarop de uiringen, komkommer en nectarines. Besprenkel de sla met de dressing en garneer met de kaasblokjes en olijven met witte kaas. Serveer met het brood.
Gemengde salade met witte kaas, olijven en nectarine

hoofdgerecht
4 personen
540 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Leg de sla op een grote schaal. Rangschik daarop de uiringen, komkommer en nectarines. Besprenkel de sla met de dressing en garneer met de kaasblokjes en olijven met witte kaas. Serveer met het brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak eikenbladslamelange
2 rode uien
1 komkommer
3 nectarines
75 ml sladressing naturel
300 g witte kaasblokjes
1 potje olijven met witte kaas
½ meergranenbrood




