bewaar
Aardappelpartjes met spinazie en geitenkaas
Aardappelpartjes met spinazie en geitenkaas
bewaar

Aardappelpartjes met spinazie en geitenkaas

15 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 zakje

gekruide aardappeltjes rozemarijn

1

rode paprika

1 el

olijfolie

1 teentje

knoflook

1 zak

panklare spinazie

1 bakje

pittenmix geroosterd

200 g

zachte geitenkaas

Aan de slag

Aardappelpartjes volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Paprika schoonmaken en in smalle reepjes snijden. In wok olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en paprika hierin 1 min. bakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en al omscheppend laten slinken. Pittenmix en zout en peper naar smaak door spinazie roeren. Spinazie op twee borden scheppen en geitenkaas erboven verbrokkelen. Aardappelpartjes ernaast scheppen.