bewaar
Gebakken rijst met paksoi
Gebakken rijst met paksoi
bewaar

Gebakken rijst met paksoi

25 min. bereiden
86waarderingen

Ingrediënten

300 g

pandanrijst

1

rode peper

1 teentje

knoflook

½ zak

geschrapte worteltjes

1 struik

paksoi

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 schaaltjes

nasi/bamivlees

4 eetlepels

ketjap manis

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Peper halveren, zaadlijsten verwijderen en rest in stukjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Worteltjes in stukjes snijden. Paksoi in repen snijden. In wok olie verhitten en vlees in 5 min. rondom bruinbakken. Peper, knoflook en wortel toevoegen en 3 min. bakken. Paksoi toevoegen en 3 min. bakken. Rijst erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Met ketjap op smaak brengen. Rijst over vier borden verdelen.