bewaar
Taugésalade met gegrilde tonijn
Taugésalade met gegrilde tonijn
bewaar

Taugésalade met gegrilde tonijn

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

1 schaaltje

taugé

3

bosuitjes

½

rode paprika

2 eetlepels

sesamolie

3 eetlepels

olijfolie

2 eetlepels

vissaus

2 theelepels

honing

2 schaaltjes

tonijnsteak

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

In vergiet taugé met kokend water overgieten. Bosuitjes in ringetjes snijden. Paprika schoonmaken en zeer fijnsnijden. Van sesamolie, 2 el olijfolie, vissaus en honing dressing kloppen. Met zout en peper op smaak brengen. Grillpan verhitten. Tonijn in 8 reepjes snijden en met zout en peper bestrooien. Met rest van olie tonijn bestrijken en vis in 4 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen. Taugé, bosui en dressing mengen, over vier borden verdelen en met paprika bestrooien. Tonijn over salade verdelen.