Romig visstoofpotje

305 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(88)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 nr. 04 - Rijst van ver en dichtbij

Aan de slag

  1. Scholfilet in repen snijden, koolvisfilet in blokjes. In hapjespan boter smelten en prei 5 min. zachtjes bakken. Peultjes 1 min. meebakken. Wijn en koksroom toevoegen en aan de kook brengen. Kruiden, citroensap en zout en peper naar smaak toevoegen. Vis met zout en peper bestrooien en door groentesaus scheppen. Op laag vuur 8 min. stoven, mosselvlees toevoegen en gerecht nog 2 min. verwarmen. Lekker met stevige pastasoorten, zoals penne, macaroni of tagliatelle.

  • algemeenVoor dit gerecht zijn vrijwel alle vissoorten geschikt.

Wat vond je van dit recept?

Romig visstoofpotje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig