
Ingrediënten
2
courgettes
400 g
kleine trostomaten
4 eetlepels
olijfolie
1 teen
knoflook
300 g
spaghetti
1 schaal
kipfilethaasjes
2 eetlepels
Italiaanse kruiden
1 pakje
tomatensaus
Dit heb je nodig
grillpan
ovenschaal inhoud ca. 2 liter
Aan de slag
Oven op 225 °C voorverwarmen. Courgettes 2 keer in de lengte halveren en in stukken van 4 cm snijden. Knoflook pellen en uitpersen boven olijfolie. Courgettes samen met tomaatjes (aan tros) in ovenschaal leggen en met 2 el olie besprenkelen. Groente in 15 min. in oven gaar laten worden. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Kip met rest van olie inwrijven en met kruiden bestrooien. In grillpan kipfilet in 5 min. gaargrillen. Tomaat&mascarponesaus door spaghetti scheppen. Kipfilet met zout bestrooien. Spaghetti over vier borden verdelen. Kipfilet, tomaat en courgette erop scheppen. Lekker met geraspte pittige kaas.