Cranberrypatéballetjes

Snel & simpel, maar toch feestelijk. Dit voorgerecht bereid je een dag van tevoren alvast voor.

400 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng met een vork de paté en crème fraîche in een kom. Vorm er 3 balletjes per persoon van. Hak de walnoten fijn in een kommetje.

  2. Rol de patéballetjes door de fijngehakte walnoten zodat ze rondom bedekt zijn. Leg de balletjes tot gebruik afgedekt in de koelkast.

  3. Rooster het brood in een broodrooster. Steek met de uitsteekvorm een ster uit elk sneetje toast of snijd het brood met een mes in een stervorm.

  4. Verdeel de slamelange over de borden en besprenkel met de dressing. Leg de patéballetjes erop. Serveer met de toast.

  • bereidingstipJe kunt dit recept 1 dag van tevoren maken tot het maken van de balletjes. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Cranberrypatéballetjes

Snel & simpel, maar toch feestelijk. Dit voorgerecht bereid je een dag van tevoren alvast voor.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel