bewaar
Cranberrypatéballetjes
Cranberrypatéballetjes
bewaar

Cranberrypatéballetjes

Snel & simpel, maar toch feestelijk. Dit voorgerecht bereid je een dag van tevoren alvast voor.

15 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

cranberrypaté

2 el

crème fraîche

50 g

ongebrande walnoten

8 sneetjes

wit casinobrood

75 g

rucolaslamelange

3 el

honing-mosterddressing

Dit heb je nodig

  • steruitsteekvorm

Snel & simpel, maar toch feestelijk. Dit voorgerecht bereid je een dag van tevoren alvast voor.

Aan de slag

1

Meng met een vork de paté en crème fraîche in een kom. Vorm er 3 balletjes per persoon van. Hak de walnoten fijn in een kommetje.

2

Rol de patéballetjes door de fijngehakte walnoten zodat ze rondom bedekt zijn. Leg de balletjes tot gebruik afgedekt in de koelkast.

3

Rooster het brood in een broodrooster. Steek met de uitsteekvorm een ster uit elk sneetje toast of snijd het brood met een mes in een stervorm.

4

Verdeel de slamelange over de borden en besprenkel met de dressing. Leg de patéballetjes erop. Serveer met de toast.

tip

bereidingstipJe kunt dit recept 1 dag van tevoren maken tot het maken van de balletjes. Bewaar afgedekt in de koelkast.