bewaar
Kalkoenvink met prei en puree
Kalkoenvink met prei en puree
bewaar

Kalkoenvink met prei en puree

15 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ zakje

amandelschaafsel

1 zak

aardappelpuree

2 pakken

prei à la crème

2 grote

kalkoenfilets

½ eetlepel

Provençaalse kruiden

100 g

Kempische ham

25 g

boter

Aan de slag

In droge koekenpan amandelschaafsel goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Volgens gebruiksaanwijzing aardappelpuree in magnetron verwarmen. In pan prei verwarmen. Intussen kalkoenfilets in de lengte halveren en met peper en kruiden bestrooien. Filets met ham omwikkelen. In grote koekenpan boter verhitten en kalkoenfilets in 3-4 min. gaarbakken. Prei, aardappelpuree en kalkoenfilets over vier borden verdelen. Aardappelpuree garneren met amandelschaafsel.