bewaar
Bami met schnitzel en ananas
Bami met schnitzel en ananas
bewaar

Bami met schnitzel en ananas

15 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 zak

gebroken sperziebonen

2

varkensschnitzels

2 theelepels

sambal badjak

25 g

boter

1 bak

bami

1 blikje

ananas

2 eetlepels

geraspte kokos

Aan de slag

In ruim kokend water met zout sperziebonen in 7-8 min. beetgaar koken. Wat zout over schnitzels strooien en vlees rondom bestrijken met sambal. In koekenpan boter verhitten en hierin schnitzels op matig vuur in 8-10 min. bruin en gaar bakken. Intussen in magnetron bami volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Ananasstukjes bij schnitzels in pan scheppen en kort meeverwarmen. Schnitzels op twee borden leggen en ananas erover verdelen. Bestrooien met kokos en sperziebonen ernaast serveren.