Rosbiefrolletjes met mierikswortel

voorgerecht
4 personen
3
47
Advertentie
Ingrediënten
- 100 g verse spinazie
- 4 eetlepels sladressing naturel
- ½ bakje tuinkers
- 1 kuipje verse roomkaas naturel (150 g)
- 1 theelepel geraspte mierikswortel (potje a 140 g)
- 8 plakjes rosbief (gekruid (bedieningsafdeling, ca. 100 g))
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spinazie wassen en droogdeppen. Spinazie over vier bordjes verdelen en sladressing over verdelen. Tuinkers afknippen. Roomkaas met mierikswortel en tuinkers mengen. Rosbiefplakjes vullen met roomkaasmengsel en oprollen. Rosbiefrolletjes op spinazie leggen. Lekker met geroosterd brood.
Advertentie