Moussaka met aubergine en aardappel
Moussaka met aubergine en aardappel
bewaar
bewaar

Moussaka met aubergine en aardappel

30 min. bereiden
30 min. oventijd
296waarderingen

    Aan de slag

    1

    Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de aubergines in plakken van ½ cm dik en bestrooi met zout. Verhit in een pan de tomatensaus en de tofu. Verhit in een koekenpan de olie en bak de helft van de aubergineplakken aan beide kanten lichtbruin. Laat op keukenpapier uitlekken. Herhaal dit met de andere plakken aubergine. Meng de room Culinair met de kaas. Vet de ovenschaal in. Vul de ovenschaal met de helft van de aubergineplakken, de helft van de tomatensaus en de aardappelschijfjes. Verdeel de rest van de tomatensaus erover. Leg de rest van de aubergineplakjes erop en schenk de room erover. Bestrooi met de kaas. Bak de moussaka in het midden van oven in ca. 30 min. gaar.

    combinatietipLekker met groene salade en yoghurtdressing.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Moussaka met aubergine en aardappel

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

    Dit heb je nodig