bewaar
Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
bewaar

Witlof met roomsaus en gegrilde zalm

30 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kilo

aardappels

½ zakje

verse bieslook

8 struikjes

witlof

1 pakje

roomsaus

2

zalmmoten

8 plakjes

rauwe ham

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen, in stukjes snijden en in 20 min. gaarkoken. Bieslook fijnknippen. Witlof schoonmaken, harde kern verwijderen, in de lengte halveren en in 10 min. beetgaar koken. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden en bieslook erdoor roeren. Zalm met zout en peper inwrijven en in grillpan 8 min. grillen of in koekenpan bakken, halverwege keren. Witlof laten uitlekken. Rauwe ham om witlof wikkelen. Witlof over vier borden verdelen. Met zalm, saus en aardappels serveren.