bewaar
Broodpizza met tonijn en mozzarella
Broodpizza met tonijn en mozzarella
bewaar

Broodpizza met tonijn en mozzarella

De bodem van deze pizza maak je gewoon met sneetjes witbrood. Handig en supersnel klaar!

15 min. bereiden
15 min. oventijd
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

12 sneetjes

witbrood

2

rode uien

200 ml

sugo kruiden pastasaus in pot

400 g

tonijnstukken in olie

1 el

gedroogde oregano

2 el

kappertjes

2 bollen

mozzarella

50 g

Grana Padano kaasschaafsel

De bodem van deze pizza maak je gewoon met sneetjes witbrood. Handig en supersnel klaar!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C. Vet bakplaat in. Verwijder de korst van het brood en leg de sneetjes dicht tegen elkaar aan op de ingevette bakplaat, in vier rijen van 3 sneetjes.

2

Snijd de ui in dunne partjes. Strijk de tomatensaus over het brood uit en beleg met rode ui en tonijn. Strooi de oregano en kappertjes erover. Snijd de mozzarella in plakjes en dep de plakjes droog met keukenpapier. Leg vervolgens op de pizza. Bestrooi met peper en oude kaas. Bak in het midden van de oven de broodpizza in 15-20 min. knapperig en bruin.

combinatietipLekker met een salade van sperziebonen, bosui en een citroenvinaigrette.