bewaar
Bruschetta met pastrami
Bruschetta met pastrami
bewaar

Bruschetta met pastrami

Bruschetta beleggen met pastrami... Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben! Extra lekker met het contrast van augurk en zilveruitjes.

15 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 dikke sneden

brood met pompoenpitten

25 g

zachte boter

1 teen

knoflook

200 g

pastrami of pekelvlees

1 zakje

rucolasla

2

zoetzure augurken

6

zoetzure zilveruitjes

1 el

bieslook

2 el

mosterdmayonaise

Bruschetta beleggen met pastrami... Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben! Extra lekker met het contrast van augurk en zilveruitjes.

Aan de slag

1

Ovengrill voorverwarmen. Brood dun bestrijken met boter en onder grill in 1-2 min. aan beide kanten goudbruin roosteren.

2

Sneetjes direct uit grill flink inwrijven met knoflook en op vier borden leggen.

3

In koekenpan rest van boter verhitten en pastrami al omscheppend in 2-3 min. verwarmen.

4

Rucola over bruschette verdelen en pastrami erop leggen. Augurk, zilveruitjes en bieslook over pastrami verdelen en mosterdmayonaise op een kant scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschetta met pastrami

Bruschetta beleggen met pastrami... Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben! Extra lekker met het contrast van augurk en zilveruitjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig