bewaar
Bruschetta met pastrami
Bruschetta met pastrami
bewaar

Bruschetta met pastrami

15 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 dikke sneden

brood met pompoenpitten

25 g

zachte boter

1 teen

knoflook

200 g

pastrami of pekelvlees

1 zakje

rucolasla

2

zoetzure augurken

6

zoetzure zilveruitjes

1 el

bieslook

2 el

mosterdmayonaise

Aan de slag

Ovengrill voorverwarmen. Brood dun bestrijken met boter en onder grill in 1-2 min. aan beide kanten goudbruin roosteren. Sneetjes direct uit grill flink inwrijven met knoflook en op vier borden leggen. In koekenpan rest van boter verhitten en pastrami al omscheppend in 2-3 min. verwarmen. Rucola over bruschette verdelen en pastrami erop leggen. Augurk, zilveruitjes en bieslook over pastrami verdelen en mosterdmayonaise op een kant scheppen.