bewaar
Hutspot met mosterdjus
Hutspot met mosterdjus
bewaar

Hutspot met mosterdjus

Met vegetarische rookworst.

30 min. bereiden
205waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

kruimige aardappelen

1 kg

verse gesneden hutspotgroenten

400 g

vegetarische rookworst

3

sjalotten

25 g

ongezouten roomboter

3 el

dijonmosterd

150 ml

kruidenbouillon van tablet

50 ml

halfvolle melk

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Met vegetarische rookworst.

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de hutspotgroente 15 min. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snipper de sjalotten en fruit ze in de boter. Roer de mosterd en de bouillon erdoor en verwarm.

3

Verwarm de melk. Giet de aardappels en de groente af en stamp ze grof, schenk de melk erbij en roer tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de vegetarische worst en de mosterdjus.

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.