Salade van zeevruchten en zeeaster
120 kcal
10 min. bereiden, 1 uur wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 zak
6 eetlepels
4
1 eetlepel
1 theelepel
2 teentjes
1
150 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Feestelijke buffetten en borrelhapjes - Feestelijke buffetten en borrelhapjes
Zeevruchten ontdooien volgens aanwijzing op zak en goed droogdeppen met keukenpapier. In schaal olie met limoensap, vissaus en suiker tot dressing kloppen. Knoflook en chilipeper erdoor roeren. Zeevruchten erdoor scheppen en minstens 1 uur laten marineren. Af en toe omscheppen. Daarna in zeef zeeaster goed schoonspoelen en goed laten uitlekken. Zeeaster door gemarineerde zeevruchten mengen.
Salade van zeevruchten en zeeaster

bijgerecht
8 personen
120 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Zeevruchten ontdooien volgens aanwijzing op zak en goed droogdeppen met keukenpapier. In schaal olie met limoensap, vissaus en suiker tot dressing kloppen. Knoflook en chilipeper erdoor roeren. Zeevruchten erdoor scheppen en minstens 1 uur laten marineren. Af en toe omscheppen. Daarna in zeef zeeaster goed schoonspoelen en goed laten uitlekken. Zeeaster door gemarineerde zeevruchten mengen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
1 zak gemengde zeevruchten
6 eetlepels (arachide)olie
4 limoenen
1 eetlepel vissaus
1 theelepel suiker
2 teentjes knoflook
1 rode peper
150 g zeeaster




