Cocktailgarnalen met pittige salsa
50 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
½ pak
1 bakje
1 bakje
¼
1
1 theelepel
200 ml
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Feestelijke buffetten en borrelhapjes - Feestelijke buffetten en borrelhapjes
4 Plakken filodeeg elk in 5 repen snijden. Om elke garnaal 1 reep rollen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen. Rode peper, sjalot en tomatenpuree erdoor mengen (= salsa). In wok of koekenpan olie verhitten. Garnalen in 1 à 2 minuten goudbruin bakken. Even laten uitlekken op keukenpapier. Direct serveren met salsa om garnalen in te dippen.
Cocktailgarnalen met pittige salsa

16 porties
50 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
4 Plakken filodeeg elk in 5 repen snijden. Om elke garnaal 1 reep rollen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen. Rode peper, sjalot en tomatenpuree erdoor mengen (= salsa). In wok of koekenpan olie verhitten. Garnalen in 1 à 2 minuten goudbruin bakken. Even laten uitlekken op keukenpapier. Direct serveren met salsa om garnalen in te dippen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
½ pak filobladerdeeg
1 bakje cocktailgarnalen
1 bakje kiwi-mangosalade
¼ rode peper
1 sjalotje
1 theelepel tomatenpuree
200 ml olie




