Gevulde tomaatjes met zalmpaté
110 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
8 kleine
½ zakje
1 blikje
4 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 50-51 - 2004 week 50-51
Van tomaten kapje verwijderen en tomaten met theelepel uithollen. Rucola grof scheuren en in tomaten steken. Vispaté met vork door hüttenkäse mengen. Tomaten met vismengsel vullen.
Gevulde tomaatjes met zalmpaté

voorgerecht
4 personen
110 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Van tomaten kapje verwijderen en tomaten met theelepel uithollen. Rucola grof scheuren en in tomaten steken. Vispaté met vork door hüttenkäse mengen. Tomaten met vismengsel vullen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 kleine trostomaten
½ zakje rucolasla
1 blikje vispaté zalm met citroen
4 eetlepels hüttenkäse




