
Ingrediënten
3 pakken
bokkenpootjes
50 g
boter
6 eetlepels
gemberjam
½ liter
slagroom
100 g
aardbeien, frambozen en/of rode bessen
poedersuiker
Dit heb je nodig
keukenmachine
springvorm (doorsnede 24 cm), ingevet
Aan de slag
In keukenmachine 1 pak bokkenpootjes verkruimelen. Boter en 2 el gemberjam erdoor mengen. Kruimelmengsel over bodem verdelen en goed aandrukken. 10 bokkenpootjes apart houden. Rest van bokkenpootjes in stukjes breken. In kom slagroom stijf kloppen. Stukjes bokkenpoot en rest van gemberjam erdoor spatelen. Mengsel in vorm scheppen en gladstrijken. Andere bokkenpootjes erop leggen. Taart in diepvriezer in ca. 4 uur laten bevriezen. Uit vriezer taart bestrooien met poedersuiker, met nat mes in punten snijden en opdienen met wat roodfruit.