Bok­ken­poot­jesij­staart met gem­ber

  • nagerecht
  • 10 stuks
  • 523 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 4 uur wachten
(148) waardeer
hollands nagerecht 10 stuks
3 148

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • springvorm (doorsnede 24 cm), ingevet

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In keukenmachine 1 pak bokkenpootjes verkruimelen. Boter en 2 el gemberjam erdoor mengen. Kruimelmengsel over bodem verdelen en goed aandrukken. 10 bokkenpootjes apart houden. Rest van bokkenpootjes in stukjes breken. In kom slagroom stijf kloppen. Stukjes bokkenpoot en rest van gemberjam erdoor spatelen. Mengsel in vorm scheppen en gladstrijken. Andere bokkenpootjes erop leggen. Taart in diepvriezer in ca. 4 uur laten bevriezen. Uit vriezer taart bestrooien met poedersuiker, met nat mes in punten snijden en opdienen met wat roodfruit.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 523 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Zoete taarten en toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.