bewaar
Hutspot met gembersiroop en geitenkaas
Hutspot met gembersiroop en geitenkaas
bewaar

Hutspot met gembersiroop en geitenkaas

30 min. bereiden
384waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

kruimige aardappels

2 pakken

hutspotgroenten

100 ml

gembersiroop

400 g

zachte geitenkaas

4 takjes

verse koriander

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Aardappels schillen, in stukjes snijden en in 20 min. gaarkoken. Na 10 min. ui en wortel meekoken. Grill voorverwarmen. Aardappels, wortel en ui afgieten en fijnstampen. Aardappels met zout, peper en 75 ml gembersiroop tot smeuïge stamppot mengen. Stamppot in platte ovenschaal scheppen. Geitenkaas in plakken verdelen. Geitenkaas over stamppot verdelen en met rest van gembersiroop besprenkelen. Schotel onder grill in 4 min. gratineren. Koriander fijnknippen. Kaas met koriander bestrooien.