bewaar
Kruidenomelet met champignons
Kruidenomelet met champignons
bewaar

Kruidenomelet met champignons

25 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 doosjes

kastanjechampignons

6

middelgrote eieren

6 el

halfvolle melk

2 el

diepvries basilicum

2 el

diepvries peterselie

50 g

ongezouten roomboter

1 zakje

geraspte belegen kaas

4 porties

volkorenbrood

Aan de slag

Borstel champignons schoon en snijd in plakjes. Klop eieren los met melk, kruiden, zout en peper. Verhit in koekenpan 20 g boter en bak champignons 6 min. Breng op smaak met zout en peper en houd warm. Verhit gedeelte van boter in koekenpan. Bak achtereenvolgens vier omeletten van eimengsel. Leg omeletten op vier borden. Verdeel champignons erover en bestrooi met kaas. Klap omeletten dicht. Serveer met brood, besmeer eventueel met brood. Lekker met frisse groene salade met vinaigrettedressing.