bewaar
Pannenkoekentaart met brie en honing
Pannenkoekentaart met brie en honing
bewaar

Pannenkoekentaart met brie en honing

15 min. bereiden
88waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

ontbijtspek

200 g

brie

3

bosuitjes

1 pak

pannenkoeken naturel

4 el

honing

2 el

witte wijnazijn

3 el

olijfolie

1 zak

friséesla

Dit heb je nodig

  • magnetronschaal

Aan de slag

In droge koekenpan plakjes ontbijtspek in gedeeltes in 3 min. knapperig bakken. Brie in plakjes snijden. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Pannenkoeken in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verwarmen. Op schaal 1 pannenkoek leggen, 1/8 deel van spek, brie, bosui erover verdelen en met 1 tl honing besprenkelen. Laagjes herhalen tot alle pannenkoeken op zijn. Gehele taart nog 2 min. in magnetron op vol vermogen verwarmen. Van azijn, olie, zout, peper en rest van honing dressing kloppen. Sla met dressing mengen. Aan tafel taart in punten snijden en met salade serveren.