bewaar
Pannenkoekentaart met brie en honing
Pannenkoekentaart met brie en honing
bewaar

Pannenkoekentaart met brie en honing

15 min. bereiden
90waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

ontbijtspek

200 g

brie

3

bosuitjes

1 pak

pannenkoeken naturel

4 el

honing

2 el

witte wijnazijn

3 el

olijfolie

1 zak

friséesla

Dit heb je nodig

  • magnetronschaal

Aan de slag

1

In droge koekenpan plakjes ontbijtspek in gedeeltes in 3 min. knapperig bakken. Brie in plakjes snijden. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Pannenkoeken in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verwarmen. Op schaal 1 pannenkoek leggen, 1/8 deel van spek, brie, bosui erover verdelen en met 1 tl honing besprenkelen. Laagjes herhalen tot alle pannenkoeken op zijn. Gehele taart nog 2 min. in magnetron op vol vermogen verwarmen. Van azijn, olie, zout, peper en rest van honing dressing kloppen. Sla met dressing mengen. Aan tafel taart in punten snijden en met salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pannenkoekentaart met brie en honing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig