bewaar
Rosbief en rauwkost met zoutdip
Rosbief en rauwkost met zoutdip
bewaar

Rosbief en rauwkost met zoutdip

15 min. bereiden
10waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    1 bos

    radijs

    ½

    komkommer

    ½ bos

    bospeen

    2 eetlepels

    molenzout

    4 sneetjes

    witbrood

    100 g

    rosbief

    Aan de slag

    Radijsjes schoonmaken, klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Komkommer schoonmaken en in langwerpige stukken snijden. Bospeen schoonmaken en klein stukje groen aan bovenkant laten zitten. Rauwkost op bord leggen. Sneetjes brood met boter besmeren en elk sneetje 2 keer diagonaal in stukken snijden. Driehoekjes brood met rosbief beleggen en op schaal leggen. Zout in zoutmolen malen en in bakje doen. Schotel serveren en aan tafel rauwkost en brood in zout dopen.