Ingrediënten
12 personen
100 g
sushirijst
1
little gem
½
rode peper
1 eetlepel
zonnebloemolie
100 g
Hollandse garnalen
Aan de slag
Sushirijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Van sla 12 blaadjes losmaken en wassen. In kommetje rode peper door olie roeren.
Op elk slablad schepje rijst leggen. Garnalen erover verdelen en klein beetje peperolie erover druppelen. Slabladen dichtvouwen en direct serveren.
Garnalen en sushirijst in slablad

null personen
45 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sushirijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Van sla 12 blaadjes losmaken en wassen. In kommetje rode peper door olie roeren.
Op elk slablad schepje rijst leggen. Garnalen erover verdelen en klein beetje peperolie erover druppelen. Slabladen dichtvouwen en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)100 g sushirijst
1 little gem
½ rode peper
1 eetlepel zonnebloemolie
100 g Hollandse garnalen