bewaar
Vispotje met groenten
Vispotje met groenten
bewaar

Vispotje met groenten

35 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

snijbonen

2 eetlepels

olie

2 teentjes

knoflook

1

rode paprika

1 blik

tomatenblokjes

100 ml

visbouillon

1 theelepel

gedroogde oregano

400 g

koolvisfilet

1

stokbrood

Aan de slag

Snijbonen in weinig water met mespunt zout in 7-8 min. beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Intussen in (hapjes)pan olie verhitten en knoflook 30 sec. bakken. Paprikarepen toevoegen en 1 min. meebakken. Tomatenblokjes, visbouillon en kruiden toevoegen. Saus 5 min. zachtjes laten doorkoken. Bevroren koolvis bestrooien met zout en peper, in saus leggen en afgedekt 10 min. laten sudderen tot vis gaar is. Snijbonen laatste minuut in saus meewarmen. Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen. Stokbrood bij vispotje serveren.

tip

algemeenprijs per persoon 1.60 (in augustus 2004)