bewaar
Andijviesalade met knoflookcroutons
Andijviesalade met knoflookcroutons
bewaar

Andijviesalade met knoflookcroutons

20 min. bereiden
98waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    2 schaaltjes

    kipfilet fumé

    2

    sinaasappels

    1

    gele paprika

    3

    bosuitjes

    1 zak

    gesneden andijvie

    1 zakje

    croutinos ui knoflook

    1 cup

    verse honing-mosterddressing

    ½

    Sallands zonnepit meergranenbrood

    Aan de slag

    Kip in reepjes snijden. Sinaasappels dik schillen tot op vruchtvlees. Met scherp mesje partjes tussen vliesjes uitsnijden. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Andijvie, paprika, kip, sinaasappel, croutons en dressing door elkaar scheppen, op smaak brengen met zout en peper. Salade garneren met bosui en met brood serveren.