bewaar
Spinaziepannenkoeken met hüttenkäse
Spinaziepannenkoeken met hüttenkäse
bewaar

Spinaziepannenkoeken met hüttenkäse

25 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

1 pak

bladspinazie deelblokjes

½ pak

meergranen pannenkoekmix

1

ei

400 ml

halfvolle melk

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 beker

hüttenkäse

6

tomaten

6 eetlepels

balsamicodressing

Aan de slag

Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Beslag maken van pannenkoekenmix, ei, helft van spinazie en melk. In grote koekenpan 1 el olie verhitten en van beslag 4 grote pannenkoeken bakken. Gebakken pannenkoeken warmhouden. Intussen rest van spinazie verhitten en mengen met hüttenkäse. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pannenkoeken op borden leggen, spinaziemengsel erop scheppen en dubbelklappen. Serveren met tomatensalade.