bewaar
Gehaktballetjes in pindasaus
Gehaktballetjes in pindasaus
bewaar

Gehaktballetjes in pindasaus

25 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

200 ml

melk

1 pot

pindakaas pikant

2

komkommers

5 eetlepels

zonnebloemolie

2 eetlepels

kruidenazijn

2 bakjes

gehaktballetjes

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan melk met pindakaas onder regelmatig roeren verwarmen. Komkommers schillen en in plakjes snijden. Dressing roeren van 3 el olie, azijn, zout en peper. Dressing door komkommer scheppen. In koekenpan rest van olie verhitten en gehaktballetjes onder af en toe keren 3 min. bakken. Pindasaus op smaak brengen met zout en peper. Gehaktballetjes serveren met pindasaus, rijst en komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballetjes in pindasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig