Rabarber-aardbeicrumble met blanke vla

425 kcal

10 min. bereiden, 20 min. oventijd

3.7/5

(181)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal (ca. 2 liter)


2004 week 14-15 - 2004 week 14-15

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Maak de rabarber schoon en snijd in stukken van 2 cm. Vet de ovenschaal in. Meng de rabarber met de jam en verdeel over de ovenschaal.

  2. Meng de bloem met de suiker. Snijd de boter er met 2 messen doorheen tot erwtjesgrootte. Meng met koele hand het deeg tussen je vingers tot kruimels. Verdeel de kruimels over de rabarber. Bak de schaal in het midden van de oven in ca. 20 min. bruin. Serveer met de vla.

Wat vond je van dit recept?

Rabarber-aardbeicrumble met blanke vla

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig