bewaar
Visburgers met sperziebonen-mangosalade
Visburgers met sperziebonen-mangosalade
bewaar

Visburgers met sperziebonen-mangosalade

30 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

500 g

sperziebonen

3 eetlepels

zoete chilisaus

2 eetlepels

citroensap

6 eetlepels

olie

2

sjalotten

1

mango

4

visburgers of -schnitzels

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken, halveren en in ruim water met zout in 8-10 min. beetgaar koken. In schaal chilisaus, citroensap, 3 el olie en zout naar smaak tot dressing roeren. Sperziebonen afgieten en met sjalot en mango door dressing scheppen. Visburgers in rest van olie op matig vuur in 8-10 min. goudbruin en gaar bakken. Rijst en sperziebonensalade over vier borden verdelen. Vis ernaast leggen.

algemeenprijs per persoon 2.10 (eind maart/april 2004)