Visburgers met sperziebonen-mangosalade

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g witte rijst
- 500 g sperziebonen
- 3 eetlepels zoete chilisaus
- 2 eetlepels citroensap
- 6 eetlepels olie
- 2 sjalotten (in dunne ringen)
- 1 mango (in blokjes)
- 4 visburgers of -schnitzels (koelvak of diepvries)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen schoonmaken, halveren en in ruim water met zout in 8-10 min. beetgaar koken. In schaal chilisaus, citroensap, 3 el olie en zout naar smaak tot dressing roeren. Sperziebonen afgieten en met sjalot en mango door dressing scheppen. Visburgers in rest van olie op matig vuur in 8-10 min. goudbruin en gaar bakken. Rijst en sperziebonensalade over vier borden verdelen. Vis ernaast leggen.
Tip:
prijs per persoon 2.10 (eind maart/april 2004)
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 865 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 80 g
-
vet 12 g
waarvan verzadigd 0 g