bewaar
Pitabroodjes met roerei en garnalen
Pitabroodjes met roerei en garnalen
bewaar

Pitabroodjes met roerei en garnalen

15 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

6

eieren

6 eetlepels

slagroom

1 eetlepel

boter

2

bosuitjes

100 g

Hollandse garnalen

4

shoarmabroodjes

1 bakje

tuinkers

Aan de slag

In kom eieren loskloppen met slagroom en zout en peper naar smaak. In koekenpan met dikke bodem boter smelten. Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend met houten spatel verwarmen, tot ei begint te stollen. Bosuitjes en garnalen erdoor scheppen en geheel nog 1-2 min. bakken tot roerei redelijk stevig is, maar nog wel glanst. Intussen in broodrooster broodjes roosteren. Tuinkers losknippen. Broodjes halveren en iets openduwen. Driekwart van tuinkers over halve broodjes verdelen en roerei erin scheppen. Garneren met toefje tuinkers.

tip

algemeenAls u liever geen vlees of vis eet, vervang de garnalen dan door reepjes vegetarische ham.