Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes

Advertentie
Ingrediënten
- 6 eetlepels olie
- 4 zeeschnitzels (diepvries)
- 1 duopak voorgekookte krieltjes (700 g)
- 1 pak suikerpeultjes (diepvries, 450 g)
- ½ zakje verse munt ((a 15 g), in reepjes gesneden)
- 1 zakje verse bieslook ((25 g), fijngeknipt)
- 4 eetlepels ravigotesaus (fles a 250 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In grote koekenpan 4 el olie verhitten. Visschnitzels in 10 min. krokant en bruin bakken. Intussen krieltjes in gezouten water in 10 min. gaarkoken. Peultjes laatste 5 min. meekoken. In kleine steelpan rest van olie verwarmen. Pan van vuur nemen en munt erdoor roeren. Krieltjes en peultjes afgieten en in schaal met muntolie mengen. Bieslook erover strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Vis, saus en krieltjes over vier borden verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 550 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 49 g
- vet 30 g