bewaar
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
bewaar

Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 eetlepels

olie

4

zeeschnitzels

1 duopak

voorgekookte krieltjes

1 pak

suikerpeultjes

½ zakje

verse munt

1 zakje

verse bieslook

4 eetlepels

ravigotesaus

Aan de slag

In grote koekenpan 4 el olie verhitten. Visschnitzels in 10 min. krokant en bruin bakken. Intussen krieltjes in gezouten water in 10 min. gaarkoken. Peultjes laatste 5 min. meekoken. In kleine steelpan rest van olie verwarmen. Pan van vuur nemen en munt erdoor roeren. Krieltjes en peultjes afgieten en in schaal met muntolie mengen. Bieslook erover strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Vis, saus en krieltjes over vier borden verdelen.