bewaar
Vitaminesalade met geitenkaas
Vitaminesalade met geitenkaas
bewaar

Vitaminesalade met geitenkaas

10 min. bereiden
127waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

2

pecannoten

1 el

olijfolie

1 el

sinaasappelsap

1 tl

mosterd

1 tl

honing

1

appel

1 zakje

rucola

½ bakje

alfalfa

25 g

zachte geitenkaas

Aan de slag

Pecannoten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren en op bord laten afkoelen. In kom dressing kloppen van olie, sinaasappelsap, mosterd, honing en zout en peper naar smaak. Appel schoonboenen, in kwarten snijden en klokhuis verwijderen. Appel in dunne plakjes snijden. In diep bord rucola, alfalfa en helft van dressing mengen. Geitenkaas erboven verbrokkelen. Appelplakjes en noten over salade verdelen. Rest van dressing erover sprenkelen. Lekker met meergranenpistolet.