Vitaminesalade met geitenkaas
300 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
1 el
1 el
1 tl
1 tl
1
1 zakje
½ bakje
25 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 nr. 04 - Gezond in het voorjaar
Pecannoten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren en op bord laten afkoelen. In kom dressing kloppen van olie, sinaasappelsap, mosterd, honing en zout en peper naar smaak. Appel schoonboenen, in kwarten snijden en klokhuis verwijderen. Appel in dunne plakjes snijden. In diep bord rucola, alfalfa en helft van dressing mengen. Geitenkaas erboven verbrokkelen. Appelplakjes en noten over salade verdelen. Rest van dressing erover sprenkelen. Lekker met meergranenpistolet.
Vitaminesalade met geitenkaas

1 persoon
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pecannoten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren en op bord laten afkoelen. In kom dressing kloppen van olie, sinaasappelsap, mosterd, honing en zout en peper naar smaak. Appel schoonboenen, in kwarten snijden en klokhuis verwijderen. Appel in dunne plakjes snijden. In diep bord rucola, alfalfa en helft van dressing mengen. Geitenkaas erboven verbrokkelen. Appelplakjes en noten over salade verdelen. Rest van dressing erover sprenkelen. Lekker met meergranenpistolet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
2 pecannoten
1 el olijfolie
1 el sinaasappelsap
1 tl mosterd
1 tl honing
1 appel
1 zakje rucola
½ bakje alfalfa
25 g zachte geitenkaas




