bewaar
Victoriabaars met peterselie-pesto
Victoriabaars met peterselie-pesto
bewaar

Victoriabaars met peterselie-pesto

20 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 zakjes

pijnboompitten

2 zakjes

verse peterselie

½ zakje

pittige kaas geraspt

9 eetlepels

olijfolie extra vierge

2 schaaltjes

victoriabaarsfilet

1

ciabatta

800 g

tomaten

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • staafmixer of keukenmachine

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren. Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden. Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken. Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper. Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.