bewaar
Zalmsalade met Japanse dressing
Zalmsalade met Japanse dressing
bewaar

Zalmsalade met Japanse dressing

15 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

zalmfilet

1 eetlepel

sesamzaad

2 eetlepels

citroensap

2 theelepels

wasabipasta

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 zakje

eikenbladslamelange

Aan de slag

Zalm bestrooien met zout en peper en even laten intrekken. In droge koekenpan sesamzaad roosteren. Dressing kloppen van citroensap, wasabipasta en 3 el olie. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten. Zalm in 6 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Dressing door sla mengen. Sla over vier borden verdelen. Zalm schuin in plakken snijden en op sla leggen. Bestrooien met sesamzaad.